Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ρουπάκι: Άγριο ξύλο για τα μεροκάματα στο πιπέρι . . .

Πηγή...http://www.ilialive.gr

Ρουπάκι: Άγριο ξύλο για τα μεροκάματα στο πιπέρι . . .




Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών
Δέκα άτομα αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές και Πακιστάν, εμπλέκονται σε αιματηρό επεισόδιο που συνέβη στο Ρουπάκι Δήμου Πηνειού το μεσημέρι της Παρασκευής.
Όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ
απο την πρώτη στιγμή του επεισοδίου, άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία στο σημείο όπου έκανε προσαγωγές ατόμων, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον πέντε άτομα - τέσσσερις Πακιστανοί και ένας Μπαγκλαντέζος, κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας, ενώ δύο εξ αυτών παραμένουν  φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Πύργου. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες βρίσκονται στα κρατητήρια της Αστυνομίας σε Πύργο και Αμαλιάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr. οι δέκα αλλοδαποί, εργάτες γης σε καλλιέργειες πιπεριού, πέντε από το Πακιστάν και πέντε από το Μπαγκλαντές, ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του χωριού στην κεντρική πλατεία. Αιτία της συμπλοκής ήταν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα μεροκάματα τους από την εργασία στα χωράφια. Με λοστούς, καδρόνια και πέτρες, ξεκίνησε η σύρραξη και έκανε την πλατεία του χωριού να θυμίζει πεδίο μάχης.
Να θυμίσουμε πως σε άλλη περίπτωση την περασμένη Τετάρτη, εργάτες γης από το Πακιστάν σε καλλιέργειες πιπεριού, αντί χρημάτων δέχθηκαν να «πληρωθούν» τα μεροκάματά τους με 215 γραμμάρια χασίς απο τον ιδιοκτήτη της καλλιέργειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου