Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Καθηγητές του ΓΕΛ Λεχαινών σκοτώθηκαν σε τροχαίο

     


  Πηγή...ΗΛΕΙΑ LIVE




Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Καθηγητές του ΓΕΛ Λεχαινών σκοτώθηκαν σε τροχαίο


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων της Αχαΐας. Στο τροχαίο άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο καθηγητές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφαν από το ΓΕΛ Λεχαινών, όπου υπηρετούσαν.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο, φυσικό, ο οποίος οδηγούσε και τον Νικόλαο Ρόδη, μαθηματικό, ο οποίος ήταν συνοδηγός. Οι ηλικίες νεκρών είναι 57 και 51 ετών. 
Τραυματίες είναι οι επίσης καθηγητές, Χριστίνα Γκ., 49 ετών, και Αναστάσιος Μπ., 62 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο ΙΧ. 
Το τροχαίο σημειώθηκε στο 17ο χιλιόμετρο της Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων, με κατεύθυνση προς την Πάτρα.
Το όχημα το οποίο οδηγούσε ο καθηγητής, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο. Τους επιβαίνοντες απεγκλώβισε η πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι δύο καθηγητές – οδηγός και συνοδηγός.

Κλειστά τα Σχολεία του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης σε ένδειξη πένθους

Σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό των δυο εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Λεχαινών σε τροχαίο δυστύχημα. Αύριο Τρίτη (14/1/20) τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, θα παραμείνουν κλειστά.
"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον τραγικό χαμό των δυο εκπαιδευτικών. Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειές τους" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο  Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.
Πηγή: TheBest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου