Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Γεράκι Αμαλιάδας: Μεροκάματο θανάτου για 51χρονο – Έπεσε από σκαλωσιά

 



Αναδημοσίευση από το Site... Patris News


Γεράκι Αμαλιάδας: Μεροκάματο θανάτου για 51χρονο – Έπεσε από σκαλωσιά




Σε τραγωδία κατέληξε η καθιερωμένη εργασία για 51χρονο οικοδόμο,  πατέρα τριών παιδιών από την Αμαλιάδα, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο στον προαύλιο χώρο εκκλησίας μετά την πτώση του από σκαλωσιά.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 2
χθες το μεσημέρι στην τοπική κοινότητα Γερακίου του δήμου Ήλιδας, όπου ο Γεώργιος Κατσαντώνης άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς του, τους φίλους του, την τοπική κοινωνία.
Έπεσε από ύψος 4 μέτρων!
Ο 51χρονος είχε αναλάβει την εργολαβία για το έργο συντήρησης και επισκευής του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Γερακίου, της εκκλησίας του χωριού του, αφού μπορεί να διέμενε με την σύζυγο και τα τρία του παιδιά στην Αμαλιάδα, ήταν ωστόσο γέννημα- θρέμμα παιδί του Γερακίου, όπου εξακολουθεί και διαμένει η μητέρα του.
Ήταν λίγο πριν τις 2 χθες το μεσημέρι και ο Γιώργος Κατσαντώνης ήταν ανεβασμένος στο δεύτερο τμήμα της σκαλωσιάς, στην εξωτερική βορεινή πλευρά της εκκλησίας, και με κομπρεσέρ απομάκρυνε τον σοβά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με την πλάτη στο τσιμεντένιο δάπεδο του προαύλιου χώρου, από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων.
Ο 51χρονος εργαζόταν μόνος, ωστόσο εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, απέναντι από την εκκλησία, μία κάτοικος του χωριού η οποία και είδε την πτώση. Όπως η ίδια περιέγραψε στην συνέχεια, εμφανώς σοκαρισμένη, είδε τον 51χρονο να φεύγει από την σκαλωσιά με τα χέρια ανοιχτά και την πλάτη προς το έδαφος.
Ήταν αργά…
Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αμέσως τηλεφώνησε στο 100, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταβεί στο σημείο. Ο 51χρονος έπεσε με το πίσω μέρος του κεφαλιού του στο έδαφος και υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Το σημείο που έπεσε μετατράπηκε σε μια λίμνη αίματος και όταν λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, σε κλάσματα του δευτερολέπτου και ο 51χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να αποφύγει το ‘ραντεβού’ με τον θάνατο.
Οικογενειάρχης, εργατικός, φιλότιμος, ο 51χρονος αγωνιζόταν για το μεροκάματο και έμελε γι’ αυτό το μεροκάματο να χάσει την ίδια του την ζωή.
Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν βόμβα στο χωριό του αλλά και στην Αμαλιάδα και όλοι έπαθαν σοκ από το ξαφνικό αυτό φευγιό, ενώ ανείπωτος είναι ο πόνος για την μητέρα του, την σύζυγο και τα παιδιά του, τα αδέλφια του.
Στο σημείο του συμβάντος μετέβησαν και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης.

Το patrisnews εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου