Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Άκης Τσελέντης : «Δεν κινδυνεύει κανείς. Να είστε όμως σε επιφυλακή»



Πηγή... ΗΛΕΙΑ Κάμπος

 Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Δείτε τι είπε από την Ανδραβίδα  ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης  για την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών. Ο καθηγητής επεσήμανε πως η σεισμική ακολουθία βρίσκεται σε εξέλιξη, πως δεν κινδυνεύουν τα κτίρια αλλά συνέστησε τους κατοίκους να βρίσκονται σε επιφυλακή για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Μάλιστα δεν απέκλεισε να γίνει μεγαλύτερος σεισμός.

Ο καθηγητής βρέθηκε στην Ανδραβίδα μετά από πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Διονύσιου Μάλιαρη,όπως επισημάινει ο συνδυασμός "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ". Από την άλλη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης , δια του αντιδημάρχου της Ανδρέα Μιγκου, επισημαίνει με σχόλιό της στην σελίδα μας  στο f-b,  στο οποίο μάλιστα μας εγκαλεί ότι γράφουμε ψέμματα (!),  οτι  τον προσκάλεσε και τον έφερε στην Ανδραβίδα η ίδια.
Διευκρινίζουμε ότι η  παρέμβαση προς το ilidakampos.gr (του Αντιδημάρχου)  έγινε ....κατόπιν εορτής, με σχόλιό του, και όχι νωρίτερα αφού ουδέποτε εστάλη από τον ίδιο στη ηλεκτρονική μας εφημεριίδα σχετική ενημέρωση.
Προφανώς ορισμένοι  -ακόμη και τώρα - αδυνατούν να αντιληφθούν  ότι τον Δημότη τον ενδιαφέρει η ουσία και όχι το ...φαίνεσθαι. Κανείς δεν θέλει   να παίζονται ( αν παίζονται) προεκλογικά παιχνίδα στις πλάτες των τρομαγμένων και ταλαιπωρημένων από τους συνεχείς σεισμούς πολιτών. Αυτό άλλωστε μας ενδιαφέρει και εμάς!
Και  η ουσία είναι ότι το  ilidakampos.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά ολόκληρη την ομιλία του καθηγητή σεισμολογίας Ακη Τσελέντη από την Ανδραβίδα. Και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Τα υπόλοιπα τα προσπερνούμε...
Η ομιλία ξεκίνησε στις 7 χθες  το απόγευμα και η απευθείας μετάδοση έγινε μετά από συνεργασία του ilidakampos.gr με τους Αναστάσιο και Χρήστο Ξυμητούλια
 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΕΛΕΝΤΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου