Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ανδραβίδα: Αντίστροφη μέτρηση για τον "Ηνίοχο 2019"






  Πηγή...http://www.ilialive.gr



Ανδραβίδα: Αντίστροφη μέτρηση για τον "Ηνίοχο 2019"

Κατά το διάστημα από 1 έως 12 Απριλίου 2019 πρόκειται να διεξαχθεί στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας η Διακλαδική Πολυεθνική Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2019».
Στην άσκηση θα συμμετέχει με προσωπικό και
Μέσα των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων η χώρα μας. Επίσης, Σύμμαχες χώρες, θα λάβουν μέρος με αεροπορικό δυναμικό όπως F-16, TORNADO, F-35, Μ-2000 και Α/Φ εναέριου ανεφοδιασμού.
Σκοπός της άσκησης είναι η εξάσκηση του συμμετέχοντος προσωπικού στην διεξαγωγή παρατεταμένων επιχειρήσεων ημέρα και νύκτα, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού Αεροσκαφών – Ελικοπτέρων, Αντιαεροπορικών Συστημάτων, Πλοίων και μέσων του Στρατού Ξηράς σε όλο το εύρος του Ελλαδικού χώρου.
Το όραμα της Ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας για την Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» είναι να γίνει η ανταγωνιστικότερη Άσκηση στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, η οποία να παρέχει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες. Επιπρόσθετα, επιδιώκεται η ανάδειξη της Αεροπορικής Βάσης της Ανδραβίδας και παράλληλα της ευρύτερης περιοχής του Ν. Ηλείας μέσα από την προβολή των Ιστορικών – Αρχαιολογικών της χώρων και του φυσικού της πλούτου.
Η πολεμική αεροπορία ευχαριστεί εκ των προτέρων τους φορείς του Νομού και την κοινωνία για την συνδρομή και την κατανόηση τους, στην επιτυχή υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η φιλοφρονητική εκδήλωση – δραστηριότητα Media – DV Day, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας στις 5 Απριλίου ημέρα Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου