Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Θλίψη στα Καβάσιλα για τον χαμό του 75χρονου που δεν κατάφερε να φτάσει στην πόρτα του






  Πηγή...http://www.ilialive.gr




Θλίψη στα Καβάσιλα για τον χαμό του 75χρονου που δεν κατάφερε να φτάσει στην πόρτα του


Προσπάθησε να φτάσει στην έξοδο, όμως δεν τα κατάφερε. Ο 75χρονος Δ.Π. που ζούσε μόνος στο σπίτι του στα Καβάσιλα, έχασε τη ζωή του πνιγμένος από τις αναθυμιάσεις του τζακιού του το πρωί της 25η Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το ρεπορτάζ του ilialive.gr,
οι πυροσβέστες της Π.Υ. Λεχαινών βρήκαν αναίσθητο τον ηλικιωμένο άντρα δίπλα στην πόρτα, το κρεβάτι του καμένο και το σπίτι γεμάτο από καπνούς...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το ρεπορτάζ του ilialive.gr ο ηλικιωμένος άντρας βρέθηκε αναίσθητος δίπλα στην πόρτα του σπιτιού του από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Λεχαινών. Έφερε εγκαύματα στα δάχτυλα και φαίνεται πως προσπάθησε να βγει έξω για να σωθεί αλλά δεν τα κατάφερε.
Περίπου στις 7.30 το πρωί μια γειτόνισσα του 75χρονου αντιλήφθηκε να βγαίνουν καπνοί από το σπίτι του και κάλεσε την Πυροσβεστική αφού χτυπώντας την πόρτα δεν υπήρχε ανταπόκριση απο την ηλικιωμένο.
Οι πυροσβέστες επενέβησαν με δύο οχήματα, εντόπισαν τον ηλικιωμένο και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λεχαινών.
Ο πρόεδρος της ΤΚ Καβασίλων Σωκράτης Βάγγης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θλιβερό όπως χαρακτήρισε το γεγονός για το χωριό του. "Το πρωί μας ειδοποίησαν για ένα σπίτι από το οποίο βγαίνουν καπνοί. Ειδοποιήσαμε Πυροσβεστική και αστυνομία, οι οποίοι ήρθαν αμέσως.Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα, βρήκαν τον άτυχο, ήρθε και το ασθενοφόρο έγκαιρα αλλά ήταν αργά. Ευχαριστούμε τους γείτονες που έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δυστυχώς ο άνθρωπος που ζούσε μόνος του «έφυγε».Ως ένδειξη πένθους ακυρώσαμε κάποιες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα Καβάσιλα. Έγινε μόνο η παρέλαση" σημείωσε σχολιάζοντας πώς όλοι είναι θλιμμένοι από το θάνατό του συγχωριανού τους.
Γείτονας του αναφέρθηκαν στο τραγικό γεγονός. Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος, σημείωσε ότι "... λίγο μετά τις 7 το πρωί καταλάβαμε ότι είχε πιάσει φωτιά το σπίτι. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά η Πυροσβεστική. Οι άνδρες τον βρήκαν κοντά στην πόρτα νεκρό. Η φωτιά πρέπει να είχε ξεκινήσει νωρίτερα αλλά κανείς μας δεν κατάλαβε κάτι. Ο άνθρωπος έμενε μόνος του”
Ο Χαράλαμπος Γιαννικόπουλος ανέφερε πως "...η φωτιά σιγόκαιε, όλη τη νύχτα μάλλον από το τζάκι και είχε καεί μόνο το πίσω μέρος του σπιτιού. Το πρωί καταλάβαμε τι είχε γίνει. Ήρθε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την Αστυνομία, σπάσανε την πόρτα μπήκαν με την μάσκα οι πυροσβέστες και τον βρήκανε ξαπλωμένο δύο μέτρα πίσω από την πόρτα, δηλαδή λίγο πριν βγει έξω. Οι πόρτες ήταν όλες κλειδωμένες, γιατί κάποιοι ρομά του πετούσαν πέτρες και φοβότανε. Έτσι οι πυροσβέστες σπάσανε τις πόρτες. Όταν μπήκανε δεν υπήρχε φωτιά αλλά πολύ καπνός".
fotia kavasila 1
fotia kavasila 2
fotia kavasila 3
fotia kavasila 4
fotia kavasila 5
fotia kavasila 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου