Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές στον Κάμπο - Δύο συλλήψεις

Πηγή...http://www.ilialive.gr

Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές στον Κάμπο - Δύο συλλήψεις


 Η σπείρα είχε χτυπήσει σε Γαστούνη, Λευκοχώρι – Λεχαινά
Στην εξιχνίαση εννέα περιπτώσεων κλοπών στην καρδιά του κάμπου, έφτασαν οι αστυνομικές αρχές. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας έφτασαν στα ίχνη της σπείρας, συνέλαβαν ένα απο τα τρία μέλη και έναν κλεπταποδόχο και αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες. 

Η δράση της σπείρας ξεκινά από τις αρχές Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου.


Πρόκειται για τη σπείρα που είχε ρημάξει με πέντε χτυπήματα το σπίτι της οικογένειας Παπαδοπούλου στο Λευκοχώρι. Στις 7, 11, 15, 17 και 18 Οκτωβρίου οι δράστες είχαν μπει στο χώρο, - την πρώη μέρα μάλιστα ήταν εκεί και οι ιδιοκτήτες και πήραν ένα πορτοφόλι με το ποσό των 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και έπειτα διάφορα εργασία, την κεντρική αλουμινένια πόρτα και τα τζάμια από τα παράθυρα, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, συνολικής αξίας κλοπιμαίων και ζημιών 5000 ευρώ.
Στις αρχές Οκτωβρίου διέρρηξαν πόρτα καφενείου στη Γαστούνη για να πάρουν 20 ευρώ. Στις 20/10 πήραν από οικία στην περιοχή μια ηλεκτροκόλληση και άλλα εργαλεία αξίας 1500 ευρώ. Στο Λευκοχώρι στις 25/10πάλι οι δράστες πήραν απο αυλή οικίας κουλούρες με καλώδια και μπαλαντέζες συνολικής αξίας 600 ευρώ. Στις 26/10 στο Σταφιδόκαμπο απο αλλοδαπό έκλεψαν 20 κότες αξίας 100 ευρώ. Στις 29/10 από μονοκατοικία πήραν ένα αλυσοπρίονο. Στις 2/11 στη Γαστούνη διέρρηξαν ένα φαστ φούντ και ένα φαρμακείο. Από το πρώτο πήραν το ποσό των 100 ευρώ, τρόφιμα και αναψυκτικά και από το δεύτερο το ποσό των 150 ευρώ.  Το τελευταιο χτύπημα ήταν τη νύχτα της περασμένης  Παρασκευής. Οι δράστες έκλεψαν από αποθήκη οικίας στα Λεχαινά ένα αλυσοπρίονο αξίας 500 που αργότερα πούλησαν σε έναν κάτοικο της περιοχής. Οι αρχές απο αυτή τη συναλλαγή, εντόπισαν τον άνθρωπο που το αγόρασε και τον ένα εκ των δραστών και τους συνέλαβαν.
Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά απο την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου