Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Απαντητικό μήνυμα στο Δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ Του Πύργου Ηλείας ! και σχόλιο

Θέλουμε να σας δώσουμε συγχαρητήρια για το παρακάτω δημοσίευμά σας είναι  ότι το καλλίτερο που έχουμε διαβάσει !προσοχή δεν το λέμε με ειρωνικό τρόπο ίσα ίσα που μας άρεσε όπως το γράψατε..Και θέλουμε να απαντήσουμε σε μια φράση που ειπώθηκε στο στο δημοσίευμα την όποια και την υπογραμμίσουμε και θα την σχολιάσουμε μετά το τέλος του δημοσιεύματος:







Αναδημοσίευση από το Site... Patris News




Πύργος: Ο «γίγαντας» Ζιζού έδιωξε τους διαρρήκτες!

27 Φεβρουαρίου 2017 - 18:00

                               

Μικρός στο μάτι, τεράστιος στη ψυχή, ο εικονιζόμενος Ζιζού, σκυλάκος που μένει στον Πύργο φιλοξενούμενος από φιλόζωους κατάφερε να αποτρέψει διάρρηξη από ομάδα «μπουκαδόρων», αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικός φύλακας!
Παράλληλα «ανάγκασε» τους ιδιοκτήτες του να αναρτήσουν το παρακάτω κείμενο στο facebook… ένα κείμενο με πραγματικά ξεχωριστή σημασία… δείτε το!
«Αυτό το υπέροχο μουσούδι, ο Ζιζού μου (με όνομα από το υποκοριστικό του γνωστού ποδοσφαιριστή), πεντάχρονος κοπριτάκος μόλις 9 κιλών, χθες σε συνεργασία με μας και την αστυνομία μας πρόλαβε από τα δύσκολα που μας περίμεναν, εκεί κοντά στα μεσάνυχτα. Πάντα ήσαν δύσκολοι καιροί… δεν θα κλαφτώ για κάτι!! Δεν είναι θέμα κρίσης οι κατά καιρούς μπουκαδόροι (τρεις τον αριθμό έδειξε η κάμερα του γείτονα …). Θέλω μόνο να σας πω πως δεν είναι μόνο από καπρίτσιο και δήθεν αγάπη στα ζώα που τα κρατάμε κοντά μας. Πάντα οι σκύλοι ήσαν φύλακες. Ας το θυμηθούν οι γείτονες που συχνά μου γκρινιάζουν, η γειτόνισσα με το ανώνυμο σημείωμα, οι δήθεν χριστιανοί που «δεν καταλαβαίνουν πώς ενώ ο κόσμος πεινάει εμείς έχουμε σκυλιά να ταΐζουμε»… Όμως και γι΄ αυτή του τη δυνατότητα, να σε προσέχει, χρειάζεται συνεργασία! Πετώντας του ένα ξεροκόμματο στην αυλή δεν βγάζεις άκρη. Όπως του το πέταξες εσύ, θα του πετάξει κάποιος άλλος φόλα… Χρειάζεται να τον κρατάς μέσα στο χώρο σου και να τον «ακούς», να αντιληφθείς το διαφορετικό. Χθες τα καταφέραμε (καλά, εγώ, το έβαλα στα πόδια: βγήκα για σιγουριά στο δρόμο και τους άφησα μέσα… τους άντρες… μαζί και την αστυνομία…). Και μην πει κανείς πως είναι εκπαιδευμένος. Είναι ανεπίδεκτος εκπαίδευσης απλά γιατί ποτέ δεν προσπαθήσαμε. Μόνο τον αγαπάμε!! Το αξίζει ο Ζιζού μου!!!!!!!!!!».
http://www.patrisnews.com/pyrgos-o-gigantas-zizou-edioxe-tous-diarriktes/

Σχόλιο
Σίγουρα με αυτό που γράφουμε θα μα πείτε ότι είμαστε Ρατσιστές όμως εμείς που αγαπάμε το τόπο που γεννηθήκαμε σας λέμε εσείς  που αναφέρεστε στο γεγονός ότι ταΐζουμε τα σκυλιά γιατί δεν αναφέρεστε στους Λαθραίους.. που μαζεύτηκαν στην Χώρα μας γνωρίζετε ότι το φαγητό που τους δίνουν μερικοί το πετάνε.Ε! Τουλάχιστον ο Σκύλος είναι πολύτιμος φίλος και συνεργάτης του Ανθρώπου, γνωρίζεται ότι Σκύλος σώζει Ζωές.. τυχαίο είναι ότι τον χρησιμοποιούν για οδηγό τυφλών,καθώς και η Αστυνομία ο στρατός κλπ τυχαίο είναι ότι τον χρησιμοποιούν υστέρα από μια φυσική καταστροφή για βρίσκει επιζώντες!Ότι και να πούμε για τον Σκύλο είναι λίγα..Συνεπώς αξίζει να τον ταΐζουμε.Εσείς που να κρίνετε   κατ' αυτόν το τρόπο  τον φίλο μας, πρέπει να ζητήσετε δημόσια συγνώμη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου