Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Γραμμα από έναν Αναγνώστη? Δήμος Πηνειού: Διανομή τροφίμων για συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες

Μας ήρθε ένα γραμμα από έναν Αναγνώστη που μας γράφει να πατήσουμε έναν σύνδεσμο. και ομολογούμε  μείναμε κατάπληκτοι με αυτά που αναφέρει ας  διαβάσουμε πρώτα την είδηση και μετά το γραμμα.. 
       




Αναδημοσίευση από το Site... Patris News


ΗΛΕΙΑ

Δήμος Πηνειού: Διανομή τροφίμων για συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε 
(17/12/2016 18:30)

Ο Δήμος Πηνειού, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι η διαδικασία της διανομής τροφίμων και λοιπών αγαθών στο Δήμο μας θα πραγματοποιείται  από την Δευτέρα 19/12/2016 έως και την Τρίτη 20/12/2016 και ώρες 9 π.μ. έως 13 μ.μ. , αποκλειστικά στο Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Γαστούνης – Βαρθολομιού, στη Γαστούνη, όπου θα
πραγματοποιείται και σχετική ενημέρωση σε ποιο χώρο θα γίνει η διανομή των προϊόντων ψυγείου (φέτα) και θα λαμβάνεται σχετικό αριθμό προτεραιότητας.
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσκομίσουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ΑΜΚΑ, αριθμό αίτησης καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 
Η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/dimos-pineioy-dianomi-trofimon-gia-sygkekrimenes-eypatheis-omades

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί συντάκτες θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πετάξετε το γράμμα μου στον κάλαθο των αχρήστων όπως έκαναν οι συνάδελφοί σας  στα Site Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Είμαι ένα άτομο με ιδικές ανάγκες και ζητάω  συνεχώς βοήθεια από τα προγράμματα που είναι για τους Ανάπηρους σαν κι αυτό που διαβάσατε αλλά συνεχώς και με απορρίπτουν,ζήτησα  λίγα τρόφιμα αλλά τίποτα  ζήτησα ένα τροχόσπιτο ζήτησα να πάρω μερικά χρήματα από το πρόγραμμα Ανθρωπιστικής κρίσης τίποτα μου λένε δεν δικαιούσαι τίποτα διότι δεν τσιγγάνος Ρομά, πέστε μου εγώ τι είμαι γιατί  τέτοια διάκριση, στο τέλος θα με κάνουν να αυτοκτονήσω.μιας και δεν αντέχω άλλο την φτώχεια και την ανέχεια..
Αναγνώστης
------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο 
Φίλε Αναγνώστη εμείς σε τέτοια θέματα είμαστε ευαίσθητοι και δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε μια τέτοια κατάσταση εμείς δεν πετάμε κανενός Αναγνώστη την επιστολή..Τώρα ως αναφορά για αυτά που αναφέρεις έχεις απόλυτο δίκιο μην περιμένεις άδικα αυτοί διαλέγουν που θα τα δώσουν, και να μην κάνεις αυτό που λες έχε την ελπίδα σου στον Θεό δεν θα αφήσει να χαθείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου