Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Κεραιες κινητης τηλεφωνιας Σχόλιο Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται

Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε? Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε ότι οι κάτοικοι των περιοχών ανα την Ελλάδα διαμαρτύρονται και καταστρέφουν της κεραίες κινητής τηλεφωνίας προφασιζόμενοι ότι εκπέμπουν μεγάλη Ακτινοβολία πριν προβούμε στο σχόλιό μας να σας  ενημερώσουμε ότι δεν εκπροσωπούμε καμία εταιρία  κινητής τηλεφωνίας,, Αλλά με αυτά που θα  σας αναφέρω παρακάτω θα σας προβληματίσω.Ερώτημα  ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών και όχι μόνο χρησιμοποιούν ..
συσκευές κινητής τηλεφωνίας για διάφορους λόγους και ρωτάμε να μας πιτε έχουν η δεν έχουν η συσκευές ακτινοβολία βλαβερή αφού έρχονται σε επαφή με τον εγκέφαλο,Ερώτημα θέλουμε το κινητό αλλά δεν θέλουμε την κεραία τι λογική είναι αυτή?  μπορείτε να μου πιτε οποιαδήποτε  συσκευή λειτουργεί χωρείς τροφοδοσία ναι η όχι ;Με άλλα λόγια θέλουμε την τηλεόραση η ραδιόφωνο αλλά χωρείς σταθμούς διότι εκπέμπουν και αυτά ακτινοβολία. θέλουμε την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Λοιπόν να ξιγιόμαστε: Κεραίες κινητής  Μέχρι 20 Watt μικρή Ακτινοβολία
Ραδιοφωνία Από 50 Watt  έως 100  Kwatt
ΤV  από 10watt έως 10 KWatt
συνεπώς τεράστια ακτινοβολία 
Στο σπίτι μας έχουμε συσκευές πχ φούρνος μικροκυμάτων σεσουάρ μαλλιών τηλεοράσεις κλπ και Αυτές έχουν ακτινοβολία και όμως δεν της πετάμε..Τε λιώνοντας να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν πληθώρα πηγές ακτινοβολίας ισχυρότερης των κεραιών κινητής 
Πχ Ράδιο ταξί εταιριών σεκιούριτι   γενικών εταιριών κτλπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου