Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Αμαλιάδα: Βοήθεια σε 500 άτομα της διπλανής πόρτας





Αναδημοσίευση από το Site... Patris News

ΗΛΕΙΑ

Αμαλιάδα: Βοήθεια σε 500 άτομα της διπλανής πόρτας


ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ 
(18/12/2016 04:22)

Τρόφιμα και ρούχα σε περίπου 500 άτομα από όλη την Ηλεία που έχουν πραγματικά ανάγκη, μοιράζει αυτό το Σαββατοκύριακο η «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη».
«Παρά τις δυσκολίες που έχουν και οι επιχειρήσεις καταφέραμε τις τελευταίες μέρες να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για  οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις της
Αμαλιάδας και του Πύργου που προσέφεραν τρόφιμα και ιδιαίτερα την Φάρμα Ηλείας που προσέφερε γαλακτοκομικά προϊόντα», δήλωσε ο δραστήριος πρόεδρος της «Κοινωνικής Αλληλεγγύης» κ. Απόστολος Αποστολόπουλος και συνέχισε: «Η βοήθεια σε τρόφιμα και ρούχα απευθύνεται κυρίως στην Τρίτη Ηλικία, γιατί καλό είναι να βοηθάμε τα παιδιά αλλά να μην ξεχνάμε και τους ηλικιωμένους που βιώνουν τραγικές καταστάσεις. Προχθές ήρθε μια υπέργηρη κυρία που ζεί με 350 ευρώ σύνταξη και μας είπε πως δίνει 150 για ενοίκιο και και έχει αναγκαστεί από τα έξι φάρμακα που παίρνει να κόψει τα τέσσερα γιατί δεν της φθάνουν τα χρήματα…Καταλαβαίνετε λοιπόν. Αύριο Δευτέρα θα βρισκόμαστε στον Πύργο και από εκεί με το φορτηγό μας θα πάμε σε χωριά για να μοιράσουμε τρόφιμα».
Από την πλευρά του ο γραμματέας της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» κ. Μιχάλης Ανυφαντήςευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και ιδιαίτερα τους Τάσο Παναγιωτόπουλο και την Ελένη Πλουμίδη που βρίσκονται πολλές ώρες στην οργάνωση και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Του Κώστα Ζαφειρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου